headerimage

Zoek je goede Manuele therapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Helmond. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Manuele therapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830643 WhatsApp

Werken aan een vrije wervelkolom met manuele therapie

Wat is manuele therapie?

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De behandelmethode wordt voornamelijk ingezet bij klachten aan je wervelkolom. Denk hierbij aan hoofdpijn, pijn in de nek, moeite met bewegen, duizeligheid of schouderklachten. Benieuwd of manuele therapie bij jouw klachten kan helpen? Maak gauw een afspraak.

Hoe werkt manuele therapie?

Bij manuele therapie beweegt de behandelaar je gewrichten en spieren om de balans in de structuur te herstellen. Dit doen we door middel van snelle, korte bewegingen aan het gewricht. Vaak hoor je dan een klikgeluid, ook wel bekend als ‘kraken’. De behandeling is pijnloos.

Na de behandeling

Het fijne van manuele therapie is dat je direct verbetering voelt. Door de vrijere gewrichten kunnen we meestal direct aan de slag met oefeningen. Naast de oefeningen die je thuis kunt uitvoeren geven we je ook advies mee om je houding en manier van bewegen te verbeteren om de kans op het terugkeren van klachten te verminderen.

Gecertificeerde fysiotherapeuten

Manuele therapie is een specialisatie. Dit betekent dat dit uitgevoerd hoort te worden door een fysiotherapeut die hiervoor doorgeleerd heeft. Onze manueeltherapeuten hebben een BIG-registratie en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT). Zo ben je verzekerd van veilige en ervaren hulp bij jouw klachten.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

1.732 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top