headerimage

Zoek je goede Manuele therapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Anke, praktijkassistent bij Fysio Helmond. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Manuele therapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830643 WhatsApp

Werken aan een vrije wervelkolom met manuele therapie

Wat is manuele therapie?

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De behandelmethode wordt voornamelijk ingezet bij klachten aan je wervelkolom. Denk hierbij aan hoofdpijn, pijn in de nek, moeite met bewegen, duizeligheid of schouderklachten. Benieuwd of manuele therapie bij jouw klachten kan helpen? Maak gauw een afspraak.

Hoe werkt manuele therapie?

Bij manuele therapie beweegt de behandelaar je gewrichten en spieren om de balans in de structuur te herstellen. Dit doen we door middel van snelle, korte bewegingen aan het gewricht. Vaak hoor je dan een klikgeluid, ook wel bekend als ‘kraken’. De behandeling is pijnloos.

Na de behandeling

Het fijne van manuele therapie is dat je direct verbetering voelt. Door de vrijere gewrichten kunnen we meestal direct aan de slag met oefeningen. Naast de oefeningen die je thuis kunt uitvoeren geven we je ook advies mee om je houding en manier van bewegen te verbeteren om de kans op het terugkeren van klachten te verminderen.

Gecertificeerde fysiotherapeuten

Manuele therapie is een specialisatie. Dit betekent dat dit uitgevoerd hoort te worden door een fysiotherapeut die hiervoor doorgeleerd heeft. Onze manueeltherapeuten hebben een BIG-registratie en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT). Zo ben je verzekerd van veilige en ervaren hulp bij jouw klachten.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

1.732 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top