headerimage

Heb je last van Hernia?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Anke, praktijkassistent bij Fysio Helmond. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Hernia.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830643 WhatsApp

Veilig herstellen van een hernia

Herstellen na een hernia

Een hernia is een ingrijpende gebeurtenis. Als je pech hebt moet je ook geopereerd worden. Een herniaoperatie is zwaar voor je rug maar ook voor je hele gestel. Je hebt weinig energie, een slechte conditie en je bent er voor lange tijd helemaal uit. Gelukkig kunnen we je met fysiotherapie weer goed op weg helpen na een herniaoperatie. Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Direct na de operatie

In de periode na je operatie ben je vooral bezig met liggend rusten. In deze fase helpen wij je om te rusten en te ontspannen. Ook besteden we aandacht aan het bedachtzaam maken van bewegingen zodat je zo veilig mogelijk met je lichaam omgaat. Je krijgt van ons fysio tips over je houding en je balans en dankzij milde oefeningen houden we je spieren los.

Opbouwen van spierkracht

Zes weken na je operatie heb je een controlegesprek, meestal kunnen we dan direct aan de slag. We beginnen met het opbouwen van je spierkracht. Dit is een prettige bezigheid met snel resultaat. Je kunt zonder te forceren alweer veel dagelijkse dingen doen. Waarschijnlijk kun je in vrij korte tijd ook (deels) aan het werk. Door goed te trainen en je oefeningen langdurig vol te houden kun je snel herstellen van een herniaoperatie.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.732 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top