headerimage

Heb je last van Etalagebenen?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Anke, praktijkassistent bij Fysio Helmond. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Etalagebenen.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830643 WhatsApp

Professionele looptraining voor etalagebenen

Wat zijn etalagebenen?

Claudicatio, of etalagebenen, is een vaatziekte waarbij de slagaderen in je benen vernauwen. Dit resulteert in dagelijks last van je benen, kramp of een verdoofd gevoel. Vermoeiend, zelfs als je maar een klein stukje loopt. Vermoed je dat je etalagebenen hebt? Doe hier de zelftest om erachter te komen.

Fysiotherapie bij claudicatio

Naast mogelijke bloedverdunners of medicijnen om je cholesterol te verlagen kan fysiotherapie goed helpen de klachten te verminderen. Wist je dat looptraining de kans op een dotterbehandeling of operatie vermindert? Maak vandaag nog een afspraak om aan de slag te gaan.

Professionele looptraining voor etalagebenen

Voor claudicatio training kom je twee tot drie keer per week langs op de praktijk. Onder onze professionele begeleiding krijg je gerichte looptraining en, rekening houdend met je conditie, stellen we een maximale loopafstand. Je leert een goede looptechniek en je verbetert je uithoudingsvermogen.

Verminderde klachten op de lange termijn

De fysiotherapeuten verbonden aan Fysio Helmond zijn gecertificeerde claudicatiotherapeuten met een specialisatie in looptherapie. Dat zie je terug in onze tevreden patiënten. De meeste vinden de looptherapie al snel ‘lekker’ om te doen. Daarnaast nemen ze wat ze geleerd hebben ook mee naar huis: ze gaan thuis beter bewegen en hun klachten verminderen.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

1.732 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top