headerimage

Zoek je goede Revalidatie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Helmond. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Revalidatie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830643 WhatsApp

Professionele begeleiding bij jouw revalidatie

Met zorg revalideren

Na een operatie zijn de spieren in dat gebied verzwakt. Bovendien moet ook de rest van je lichaam herstellen: vaak is de conditie afgenomen en heb je minder kracht in je lijf. Het herstel van die kracht is belangrijk maar je moet niks overbelasten. Professionele begeleiding is de sleutel tot succes. Benieuwd of jij revalidatie nodig hebt? Doe dan hier de zelftest.

Algeheel herstel met revalidatie

Tijdens de revalidatie werken we aan een algeheel herstel van je conditie, de kracht in het gebied van de operatie en het herstellen van je houding en bewegingsvrijheid. Dat doen we door je spieren te trainen en je te helpen bij het verbeteren van je houding. Om ervoor te zorgen dat je optimaal traint stellen we de oefeningen continu bij. Maak vandaag nog een afspraak voor jouw revalidatie.

Een revalidatieprogramma op jou toegespitst

We passen ons programma aan op jou. Wat kan je? Wat wil je bereiken? Wat past bij jou? Gedurende het hele proces houden we in de gaten dat je aan je herstel blijft werken maar niet te snel gaat. Tegen het einde van het traject richten we ons op rustige training en oefeningen die gericht bepaalde spiergroepen aansterken zodat de kans op terugval geminimaliseerd wordt.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

1.732 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top